0

Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] – Android Games

Adventure Sweet Willy Wonka's -A Match 3 Game v1.1.784 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Kunci kilang adalah milik anda! Melangkah ke Kilang Coklat kegemaran anda sepanjang masa untuk permainan tidak seperti yang lain.

Teka-teki lengkap, dengan Encik Willy Wonka sendiri sebagai panduan anda, untuk menyesuaikan Kilang Coklat untuk pembukaan semula besarnya. Menggabungkan keseronokan padanan 3 dengan kreativiti penyesuaian ketika anda membuka kunci ikonik dan tidak pernah melihat bilik. Pukul teka-teki untuk mendapatkan power-up hebat dan maju melalui kilang. Tidak kira jika anda mempunyai beberapa minit atau beberapa jam untuk menikmati keseronokan yang sepadan, Adventure Sweet Willy Wonka adalah perlawanan 3 perlawanan yang sempurna untuk membantu anda melarikan diri ke dunia penciptaan anda.

Menyelam ke dalam keajaiban Kilang Chocolate Willy Wonka dengan perlawanan ini dengan 3 ciri-ciri scrumdiddlyumptious:

• Menakluk teka-teki untuk membuka kunci dan menyesuaikan ruang yang tidak dapat dilupakan di Kilang Coklat yang terkenal, termasuk Bilik Coklat, Wonkavision Studios, dan Fizzy Lifting Drinks Room, serta yang baru, tidak pernah dilihat bilik kilang.

• Muzik dan watak abadi – termasuk Oompa Loompas, Charlie, Veruca Salt, Mike Teevee dan seluruh kru dalam permainan coklat hebat!

• Mengumpul Beg Gula untuk membuat bahan bakar bahan-bahan gula-gula yang luar biasa seperti Mesin Scrumdiddlyumptious yang jarang berlaku, dan mendapatkan kuasa permainan yang berubah-ubah!

• Meraikan filem klasik dengan acara khas terhad masa.

• Bersaing dan bekerjasama dengan rakan dan keluarga anda untuk melancarkan Violet Beauregarde untuk keselamatan, menyusun Veruca Salt di bawah pelongsor yang betul, dan menyelamatkan Augustus Gloop dari paip coklat!

• Memuaskan gigi manis anda dengan permainan gula-gula yang menarik ini.

• Lihat kilang seperti tidak pernah sebelum – dalam 3D! Hanya miringkan peranti mudah alih anda untuk menggeser sudut kamera permainan atau mengezum masuk untuk menonton Oompa Loompas keras di tempat kerja!

• Ambil kesempatan dari mod luar talian, dan mainkan perlawanan kegemaran anda tiga permainan pada bila-bila masa, di mana saja, sama ada anda mempunyai sambungan internet atau tidak.

• Uji kemahiran menyelesaikan teka-teki anda dalam permainan yang hampir sama percuma ini!

Muat turun perlawanan kami 3 permainan teka-teki! Puaskan keinginan gula-gula anda dan muat turun permainan teka-teki ajaib 3 ini!

Permainan ini bebas untuk bermain; Walau bagaimanapun, pembelian dalam apl tersedia untuk kandungan tambahan dan mata wang dalam permainan. Pembelian dalam aplikasinya adalah dari $ 0.99 hingga $ 99.99 USD.
Penggunaan aplikasi ini ditadbir oleh Syarat Perkhidmatan Zynga, yang terdapat di http://www.zynga.com/legal/terms-of-service.

Untuk maklumat tentang bagaimana Zynga menggunakan data peribadi, sila baca dasar privasi kami di http://www.zynga.com/privacy/policy.

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Boosters Unlimited

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.wonkamatch

Muat Turun Arahan:

https://dailyuploads.net/pkzy3uc4r6fz

Cermin:

http://suprafiles.net/72c4g5p3w58o

.
Offline mod Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] – Android Games Full Pro Version

Class

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *